Berichten

Geplaatst door Fam. Nijhof

22-02-2022 | 15.02

Sinds een jaar laat Corine onze labradoodle Ollie uit. Wij zijn ontzettend blij met haar en Ollie vindt het een feestje om met haar te wandelen. Doordat wij niet altijd weten wanneer wij thuiswerken is het erg fijn dat Corine zo flexibel is, want soms vragen wij een dag of zelfs een keer dezelfde dag of ze Ollie zou kunnen uitlaten en dat is nooit een probleem. Ook vertrouwen wij Corine volledig. Ze is een enorme dierenvriend, kortom een toppertje!

 

Geplaatst door Melanie

03-04-2020 | 20.11

Een vrouw met een hart voor dieren!
Denkt graag met je mee en probeert altijd het beste!
Buiten het goede voer, de leuke speeltjes heeft zij mijn meisje ook geholpen aan de super mooie anti-tekenband!

Aanrader hoor! Geen last meer van gekke beestjes én een geweldig mooie zachte huid, TOPPER!❤️

 

Geplaatst door Betty Elshoff

28-07-2019 | 15.45

Al een behoorlijk aantal jaren ken ik Corine en laat zij mijn honden uit. In het begin waren het er nog 4, inmiddels helaas nog maar 2. Maar al mijn honden waren en zijn dol op haar, al direct bij het eerste contact.
Ze is ook volledig betrouwbaar, wat natuurlijk ook belangrijk is, want je laat iemand die je op dat moment nog nauwelijks kent, alleen in jouw huis. Ze merkt op als er iets aan de hand is met je hond(en) en geeft dat aan je door, b.v. wat slechter eten, diarree o.i.d.
Ik ben superblij dat ik haar heb gevonden!  

 

Geplaatst door Fam de Kok

28-07-2019 | 17.21

November 2018 ben ik aangereden samen met onze hond Tommy... 
Een operatie en een lange revalidatie stonden mij te wachten. Onze labradoodle Tommy was toen nog maar 5 mnd oud en had ook zijn voor poot gebroken. Mijn man heeft een fulltime baan en onze zoon zit de htle dzg op school. Lieve vrienden en familie hielpen ons in het begin. Voor edn pup is dat geen optie! Toen kwamen wij in contact met Corine. Een leuke meid die haar hart op de juiste plek heeft...
Tommy ging zij 4 x per week 4 dagen uitlaten. Wat is Tommy blij als ze komt. Corine en Tommy hebben een goede band gekregen en wij zijn heel blij met haar. Ik zal haar iedereen in deze omgeven Corine adn bevelen. Corine wij zijn blij met jouw ????????

 

Geplaatst door Karla Ravenhorst

28-07-2019 | 17.22

Corine laat sinds vorig jaar onze Daisy uit, onze Sint Bernhard van nu 1 1/2 jaar oud. Het gaat geweldig en ze heeft zoveel geduld voor ons “spookje”. Onze Daisy heeft namelijk na haar eerste oud en nieuw een behoorlijk trauma opgelopen van het vuurwerk ????. Maar Corine blijft gelukkig volhouden met onze Daisy!!! Wij hopen dan ook dat ze dit wil blijven doen voor ons “spookje” ????

 

Geplaatst door Daniëlle Lodders

28-07-2019 | 17.42

Wij zijn heel erg blij met Corine. Zij laat Ted nu al langer dan anderhalf jaar - minimaal twee tot drie keer per week - uit. Haar betrokkenheid en liefde richting Ted is onbeschrijfelijk. Ze is een zeer betrouwbare hondenuitlaatservice (HUS). Hoewel Ted ook een apart beestje is weet ze precies met hem om te gaan. Wij hebben nog geen een dag getwijfeld aan Corine. Ze is als persoon ook heel erg lief. Een echte aanrader als u opzoek bent naar een betrouwbare HUS.

 

Geplaatst door Sama

01-09-2019 | 20.50

Corine laat onze hond ongeveer 1,5 jaar uit. Sinds eerste ontmoeting vond ik ze onwijs betrouwbare en aardige vrouw.
Ik laat mijn huis en hond met volle trouw bij haar achter.

 

 

 

© 2020 - 2024 Hondenuitlaatservice Faith | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel