Werkwijzen

Zodra u heeft gekozen voor HUS Faith komen wij eerst langs voor een kenningsmakingsgesprek.

In dit gesprek is het de bedoeling dat we de hond wat beter leren kennen, en u als baasje kunt ons dan beter leren kennen. Wij zullen wat vragen stellen over de hond, en ook u kunt uw vragen dan bij ons kwijt.
Ook vullen we een inschrijvingsformulier en een sleutelcontract in, en ontvangt u de Algemene Voorwaarden van HUS Faith. We bespreken ook of wij uw hond op vaste dagen of slechts een enkele keer uit moeten laten.

Het uitlaten zelf gaat als volgt:
HUS Faith komt naar uw huis op de tijden en dagen dat u zelf niet kunt, en wandelt 15 tot 20 minuten met uw hond in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving. Nadat de hond al zijn/haar noodzakelijke behoeftes heeft gedaan brengen wij hem/haar weer veilig naar huis, en noteren wij eventuele bijzonderheden.

Wij houden rekening met uitlaatzones, en mocht de hond buiten de zones zijn behoefte doen, ruimen wij dat netjes op.

Wanneer uw hond vies of nat is bij thuiskomst drogen wij hem/haar natuurlijk even af. Het enige waar wij om vragen is dat er een handdoek aanwezig is. Indien nodig vullen wij het voer bij en verversen het drinkwater.

 

HUS Faith laat honden uit van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur, en in het weekend in overleg.
Ook kan het voorkomen dat wij niet altijd op het gewenste tijdstip beschikbaar zijn. Dan zoeken we in overleg naar een tijd die het dichtst in de buurt komt.

© 2020 - 2024 Hondenuitlaatservice Faith | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel